Møderum med karakter

Detalje - det gule lys bag gardinet fremhæver stofligheden og skaber miljø
X-finér som whiteboard - naturlige overflader tilfører rummet varme
Grafisk behandling af glasvæggene giver idenditet til rummet
Hele væggen fungerer som whiteboad - plads til kreativ udfoldelse
Rummet er klart til næste møde - noterne bevares bag gardinet
Special designede borde og bænke danner et intimt rum i den store kantine
Samlingsdetalje - fyrrekrydsfinér og filt
"Telefonbox" privat rum til det virtuelle møde
"Telefonboxen" detalje -  den bløde gulvtæppevæg absorberer lyden

3 etagers kontorindretning til Odense Letbane. Opgaven bestod i at skabe et fleksiblet og inspirerende arbejdsmiljø. Kontoret er indrettet efter aktiviteter. Der er rum til personlig fordybelse, sparring med kollegaer og virtuelle møder med samarbejdspartnere ude i verden. Kantinen danner rammen for det uformelle møde. Specialbyggede borde og bænke med reference til kupéen er med til at skabe intimitet og personligt rum for det sociale samværd. Odense Letbane har meget kontakt ud af huset på via. computeren. Telefonbox'ene understøtter det virtuelle møde og den private samtale. Gulvtæppet på endevæg og gulv virker som lyddæmper og giver rummet en stoflig karakter, der gør det behageligt at være i trods størrelsen. Telefonbox'ene er indrette med enten sidde- eller ståpladser, så medarbejderen kan variere sin arbejdstilling. Der er arbejdet med variation og idenditet i møderummene. De findes derfor i flere størrelser og farver, hvilket også letter wayfinding i bygningen. En gardinvæg i møderummet gør det muligt at arbejde med projekter over længere tid. Man kan lade noter og plancher hænge bag gardinet uden det forstyrrer næste møde, hvilket gør skift mellem brugerne mere smidigt.
Glasvæggenes grafiske udsmykning tager udgangspunkt i Odense Letbanes kerneopgaver. Kort, letbanetog, byrumsinventar, kabler, skinner og pictogrammer fortæller om hvad kontoret arbejder med. Grafikken er med til at tegne virksomhedens profil udadtil, når der kommer kunder og samarbejdspartnere i bygningen.

UDFØRT 2014 i samarbejde med Frede Nielsens Tegnestue v. Mogens Christiansen og rådgivende ingeniører Henry Jensen v. Henning Pedersen.
Helene Ravnsgaard Kludt varetog rollen som bygherrerådgiver og bygherre på vegne af Odense Kommune.